Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

 


Ένα ευχάριστο γεγονός αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και του My style rocks κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά το μωράκι της, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ίο μαζί με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, σήμερα η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο της, χωρίς όμως να αποκαλύψει για ακόμα μια φορά την ταυτότητά του. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κρατά το χέρι του αγαπημένου της κατά τη διάρκεια εξόδου τους για φαγητό.

1100 13a8430b c801 4d65 a8a7 e47b61bf1214

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Την Τρίτη 30 Ιουλίου ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ ευτυχισμένη μαζί με τον σύντροφό της. Οι δύο τους ετοιμάζουν γάμο και βάπτιση μαζί, όταν με το καλό γεννηθεί το νέο μέλος.

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο σύντροφος της Παπαδοπούλου δεν επιθυμεί να εκτίθεται ο ίδιος στα φώτα της δημοσιότητας. Το μόνο που είναι μάλιστα γνωστό για την ταυτότητά του είναι, πως αποτελεί Έλληνα επιχειρηματία με επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad