Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Γέννησε η Έλενα Τσαγκρινού: Η πρώτη φωτογραφία του γιου της

 

Στιγμές ευτυχίας για την Έλενα Τσαγκρινού και τον DJ Stephan, καθώς έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, που θα πάρει το όνομα Ηρακλής και το ανακοίνωσε μέσω Instagram το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Αυγούστου.

“Ήρθες” έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού, ανεβάζοντας παράλληλα την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στα τέλη Φεβρουαρίου, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει, μάλιστα, τότε, πως πριν από την εγκυμοσύνη της, είχε μια αποβολή.

Σε άλλη συνέντευξη η Έλενα Τσαγκρινού είχε αποκαλύψει πως θα ονομάσουν τον γιο τους Ηρακλή και θα κάνουν μαζί γάμο και βάφτιση.

“Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Ό,τι και να ερχόταν δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα. Ο Κώστας αρχικά (Dj Stephan) σκεφτόταν κοριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή. Μέχρι να καταφέρουμε να έρθει το μωράκι στην κοιλίτσα μου, δεν πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε παιδί. Μετά από μια αποβολή μπορείς να απογοητευτείς τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί.

Όμως δεν είναι αλήθεια αυτό. Μετά τον πέμπτο μήνα ξεκινήσαμε να μιλάμε για την εγκυμοσύνη μου. Έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα με νοιάζει μόνο το μωρό” είχε πει η τραγουδίστρια.

Δείτε την φωτογραφία:

454678963 18329724484182268 3602967617461568479 n

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad