Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Παρίσι 2024: Η απίθανη στιγμή που αθλήτρια σπάει το ρεκόρ Ευρώπης και μετά κάνει… πρόταση γάμου στον σύντροφό της

 


Πρόταση γάμου στον σύντροφό της, που βρισκόταν στις κερκίδες για να τη δει να αγωνίζεται, έκανε η αθλήτρια της Γαλλίας, Αλίς Φινό, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ειδικότερα, η Αλίς Φινό, που έκανε ρεκόρ Ευρώπης στα 3.000 μέτρα στιπλ, παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην 4η θέση, έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ήπειρο που έσπασε το φράγμα των 9 λεπτών, τερματίζοντας σε 8:58.67.

Στη συνέχεια, πήγε στην κερκίδα να πανηγυρίσει με τον σύντροφό της και μπροστά σε 80.000 θεατές, γονάτισε και του ζήτησε να την παντρευτεί.

2024 3 500x334 1

Η πρόταση γάμου με καρφίτσα

Μπορεί να μην είχε δαχτυλίδι, αλλά αυτοσχεδίασε, καθώς του έδωσε μία καρφίτσα.

«Είπα στον εαυτό μου ότι αν τρέξω κάτω από 9 λεπτά, γνωρίζοντας πως το ”9” είναι ο αγαπημένος μου αριθμός, αλλά και τα χρόνια που είμαστε μαζί, θα του κάνω την πρόταση. Δεν μου αρέσει να κάνω κοινότυπα πράγματα και από τη στιγμή που ακόμη δεν μου είχε κάνει πρόταση, είπα στον εαυτό μου ότι μάλλον πρέπει να το κάνω εγώ. Ευτυχώς, δέχτηκε. Του έδωσα το πιν με το οποίο έτρεξα. Πάνω του γράφει ”ο έρωτας βρίσκεται στο Παρίσι”. Αυτός είναι που μου δίνει τη δύναμη να μπορώ να αγωνιστώ και να κάνω τέτοιους χρόνους. Σημαίνει τα πάντα για μένα», υπογράμμισε η Φινό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad