Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Τρύφωνας Σαμαράς – Αποκάλυψε την ηλικία που σuνεuρέθnκε για πρώτη φορά με άντρα

 


«Κάποιος το βράδυ με ήθελε, και την άλλη μέρα έλεγε “αχ τι έκανα, είμαι άντρας”»

Καλεσμένος στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο που έμαθαν οι γονείς του πως είναι gay, την αντίδραση τους και τη φορά που συνευρέθηκε με straight άντρα.

«Άργησα να κάνω σεξ γιατί δεν είχα αποφασίσει. Έκανα μετά τα 20 με άντρα, δεν έχω κάνει με γυναίκα. Δεν έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω. Μέχρι τότε διχαζόμουν κι έλεγα μέσα μου: όχι είμαι αγόρι. Όλα αυτά της ηλικίας. Στο σχολείο υπήρχαν αγόρια που μου άρεσαν, αλλά δεν είχα κάνει ποτέ τίποτα. Γενικά από μικρός ήμουν πολύ ωραίο παιδί κι έχω ζήσει στιγμές του να προχωράω στον δρόμο και να σταματάνε τα αμάξια», ανέφερε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Η αντίδραση των γονιών του Τρύφωνα Σαμαρά όταν τους αποκάλυψε την ταυτότητά του

«Οι γονείς μου το ανακάλυψαν με ένα γράμμα που μου είχε στείλει μία φίλη μου… Είχα μία κολλητή φίλη τότε τη Ντέμη και τους έλεγα ότι είναι η κοπέλα μου και μου έστελνε γράμματα, οπότε κάτι μέσα στο γράμμα μου είχε πει η Ντέμη, που το είχε καταλάβει η μαμά μου όπου τσίγκλαγε τον μπαμπά μου και έγινε όλο αυτό. Εκεί το κατάλαβαν», αποκάλυψε εν συνεχεία ο Τρύφωνας Σαμαράς

Όσον αφορά την αντίδρασή τους όταν το κατάλαβαν, ο Τρύφωνας Σαμαράς δήλωσε πως: «Εντάξει, ο μπαμπάς μου ήταν η πρώτη φορά που τον είδα να κλαίει στη ζωή του. Το συζητήσαμε τότε και μου είπαν να αλλάξω, αλλά εγώ αυτό το πράγμα το έχω από μικρός. Ήταν επιλογή μου. Η μαμά μου, που την λατρεύω και έχει “φύγει” ήταν πιο δύσκολη από τον μπαμπά μου. Μου είχε πει: “Τι να τα κάνω όλα αυτά αφού δεν έχεις παντρευτεί και δεν έχεις κάνει ένα παιδάκι;”. Αυτό θα την έκανε χαρούμενη. Δεν της εκμυστηρευόμουν πράγματα, αλλά ήμουν άνετος μαζί της, ήθελα να τη σοκάρω».

Η πρώτη φορά και τα δάκρυα για σχέσεις

«Την πρώτη φορά υπήρχε έντονο το κομμάτι των τύψεων, όταν είσαι μικρός είναι πολύ εύκολο να ταλαντεύεσαι. Ή να κλαις και να λες “γιατί σ’ εμένα”, για σχέσεις που δεν εκπληρώνονταν. Έχω κλάψει πολύ, τα έπαιρνα όλα τοις μετρητοίς, τώρα είμαι πιο ψυχρός. Με πλήγωσε ότι κάποιος το βράδυ με ήθελε, και την άλλη μέρα έλεγε “αχ τι έκανα, είμαι άντρας”. Μπορεί να μου αρέσει αυτό, βίτσιο. Ο πρώτος μου παρτενέρ ήταν πιο μεγάλος, συνοικέσιο από φίλο», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:




Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad