Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Η νύφη πέταξε στις ανύπαντρες την ανθοδέσμη – Η κατάληξη όμως έκανε τους πάντες να «παγώσουν»

 


Είναι πολλές οι στιγμές σε έναν γάμο που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Αυτή η νύφη δεν θα έχει να θυμάται ούτε τον πρώτο φιλί, ούτε την τούρτα καθώς την παράσταση έκλεψε το πέταγμα της ανθοδέσμης. Τι συνέβη όμως;

Όταν τελειώνουν τα “διαδικαστικά”, το έθιμο λέει πως η νύφη μαζεύει όλες τις ανύπαντρες φίλες της και πετάει την ανθοδέσμη. Όποια είναι η τυχερή που θα καταφέρει να την πιάσει θεωρητικά είναι κι η επόμενη που θα παντρευτεί.

Σε αυτό το γάμο, ο επόμενος θα είναι ο… πολυέλαιος! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πέταγμα μιας ανθοδέσμης καταλήγει διαφορετικά απ’ ότι περίμεναν, δείτε εδώ τι συνέβη σε μία άλλη νύφη.

Κι όμως, η νύφη πέταξε τόσο ψηλά την ανθοδέσμη που κατέληξε στον πολυέλαιο της αίθουσας που γινόταν η δεξίωση. Μπορεί στην αρχή όλοι να σοκαρίστηκαν αλλά στη συνέχεια ήρθε ο σωτήρας των κοριτσιών.

Ένας φίλος του ζευγαριού, σήκωσε στους ώμους του μια κοπέλα όπου και κατάφερε να πιάσει την ανθοδέσμη. Σίγουρα το περιστατικό κατέληξε σε γέλια, αλλά η απορία ελλοχεύει: Η νεαρή που έπιασε την ανθοδέσμη ακόμη κι έτσι θεωρείται η… τυχερή;

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad