Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Νέα πλάνα από σπάνια φυλή ιθαγενών του Αμαζονίου που δεν έχει έρθει σε επαφή με τον πολιτισμό

 


Μέλη της φυλής Mashco Piro απεικονίζονται σε νέο βίντεο να βγαίνουν από το δάσος του Αμαζονίου και να κινούνται μακριά από περιοχές υλοτόμων.

Σπάνιες εικόνες από τους Mashco Piro, μία φυλή γηγενή του Περουβιανού Αμαζονίου, που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον πολιτισμό που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον πολιτισμό, έδωσε στη δημοσιότητα το Survival International.


Στα πλάνα φαίνονται δεκάδες μέλη της σπάνιας φυλής να βγαίνουν από το δάσος του Αμαζονίου και να κατευθύνονται προς τις όχθες του ποταμού, αρκετά κοντά στην περιοχή όπου δραστηριοποιούνται εταιρείες υλοτομίας.


Η φυλή τις τελευταίες εβδομάδες αποτυπώνεται όλο και πιο συχνά να βγαίνει από το δάσος σε αναζήτηση τροφής, προφανώς σε μία απόπειρα να απομακρυνθούν από την περιοχή όπου εντείνεται η παρουσία των εταιρειών, σύμφωνα με την οργάνωση για τα δικαιώματα των ιθαγενών, Fenamad.


Η φυλή των Mashco Piro απεικονίστηκε σε φωτογραφίες στα τέλη Ιουνίου στις όχθες του ποταμού που βρίσκεται στην περιοχή Madre de Dios στα νότιο ανατολικά του Περού κοντά στα σύνορα με τη Βραζιλία.


«Αυτές οι μοναδικές εικόνες δείχνουν έναν μεγάλο αριθμό της απομονωμένης φυλής Mashco Piro, που μένει λίγα χιλιόμετρα από την περιοχή όπου εταιρείες υλοτομίας αναμένεται να ξεκινήσουν τις εργασίες τους» ανέφερε η διευθύντρια του Survival International, Caroline Pearce.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad