Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι κομμάτια από εχθές που βγήκα για χαλαρό κρασάκι»

 


Η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα αναφέρει συνεχώς μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, το πόσο εξαντλημένη είναι.

Αυτές τις ημέρες η γνωστή influencer βρίσκεται στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον γιο της Πάρη.

Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου λοιπόν, και όσο ο μικρός Πάρης περνούσε χρόνο με τη θεία του, η Ιωάννα Τούνη βρήκε την ευκαιρία να βγει για ένα χαλαρό ποτό με τη φίλη της, Στέλλα.

Μετά από τρία ποτά, η επόμενη ημέρα ήταν δύσκολη για την Ιωάννα Τούνη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια σε ένα από τα insta stories της : «Έχω έρθει στη Στέλλα για πρωινό με τον Πάρη….το αρχικό σχέδιο ήταν να αφήσω τον Πάρη εδώ πέρα και να πάω να κάνω προπόνηση με την ησυχία μου, αλλά βγήκαμε και ήπιαμε τρία ποτά και γίναμε off, hangover δηλαδή με το τίποτα, με ένα χαλαρό κρασάκι που ξεκινήσαμε, οπότε δεν νομίζω ότι είμαι για προπόνηση, κάπως θα σέρνομαι όλη μέρα εδώ γύρω. Θα κάστω να κάνουμε σουσουδάκι»

O λόγος που η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται εξαντλημένη

«Η αρχική ιδέα ήταν να φάμε πρωινό μαζί και να πάω προπόνηση ενώ η Στέλλα μου προσέχει το μωράκι…Αλλά τελικά είμαι κομμάτια από εχθές που βγήκα για ”χαλαρό κρασάκι” και σέρνομαι, οπότε άκυρο!», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο insta story μετά τη βραδινή έξοδο, που έκανε.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad