Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Κύμα αντιδράσεων από την «ιδιωτική παραλία» της Τούνη

 


Ιδιωτική παραλία διαφημίζει ότι έχει η βίλα που διαμένει η γνωστή από τα κοινωνικά δίκτυα Ιωάννα Τούνη

συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή της από σχετικό βίντεο στο tiktok όπου φαίνεται ότι έχουν κατασκευαστεί κατασκευές (ξύλινες πλατφόρμες) πάνω στα βράχια του αιγιαλού.

«Εσύ το ήξερες ότι η βίλα μας εδώ πέρα, έχει και ιδιωτική παραλία;» ρωτά τους ακολούθους της και ξεκινά την περιήγηση στην περιοχή. «Αυτή εδώ είναι η δεύτερη βίλα μας. Λοιπόν κατεβαίνουμε τα σκαλάκια και φτάνουμε στην ιδιωτική παραλία, η οποία έχει τόσο καθαρή θάλασσα»

Δείτε το βίντεο:

Πλατφόρμες πάνω στον αιγιαλό

Στο βίντεο διακρίνεται ότι έχουν κατασκευαστεί πλατφόρμες ξύλινες πάνω στα βράχια με σιδεριά, αλλά και διαμόρφωση διαδρόμου πρόσβασης από την πέτρινη σκάλα στην πλαγιά που είναι κτισμένο το σπίτι προς τις πλατφόρμες.

Η επιχειρηματίας δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ποια είναι η συγκεκριμένη βίλα ώστε να φαίνεται αν οι ιδιοκτήτες της διαφημίζουν την παραλία ως ιδιωτική ή αν επρόκειτο για πεποίθηση της Ιωάννας Τούνη, όμως είναι μάλλον αμφίβολο να υπήρξε άδεια από την ΚΕΔ για κατασκευή πλατφόρμας και σκαλοπατιών πάνω στα βράχια του αιγιαλού…

Οι αντιδράσεις

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από χρήστες του κοινωνικού δικτύου, με την ίδια την Τούνη να ειρωνεύεται στις περισσότερες περιπτώσεις όταν της επισημαίνουν ότι βάσει της ελληνικής νομοθεσίας δεν υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες στη χώρα μας…

touni sxolia 529x1536 1

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad