Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Τρόμος για 27χρονη: Τη γρονθόκοπησε ο εν διαστάσει σύζυγός της – Ανέβασε & «ροζ» βίντεό της στο διαδίκτυο

 


Αρτέμιδα: Εφιάλτης για 27χρονη

Ένα ακόμα ανησυχητικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Ένας 32χρονος άνδρας επιτέθηκε στην 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, προκαλώντας σοκ και τρόμο στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Βίαιη επίθεση μπροστά στο παιδί τους

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στο ανήλικο παιδί τους, αυξάνοντας τον τρόμο και την αγωνία της νεαρής γυναίκας. Η 27χρονη κατέφυγε έντρομη στην ΕΛ.ΑΣ. ζητώντας βοήθεια. Ο 32χρονος σύζυγός της είχε αναρτήσει λίγες μέρες νωρίτερα στο διαδίκτυο ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την ίδια, χωρίς την άδειά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα κατήγγειλε τον εν διαστάσει σύζυγό της το μεσημέρι της Τρίτης, 16 Ιουλίου, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε. Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αρχές Ιουλίου με πλησίασε ενώ βρισκόμουν με το ανήλικο παιδί μας έξω από το σπίτι και με γρονθοκόπησε στο πρόσωπο».

Απειλές και τρόμος 

Η 27χρονη εξέφρασε έντονο φόβο για τη ζωή της και τη ζωή του ανήλικου γιου της, υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας την έχει απειλήσει στο παρελθόν. Περιγράφει τον σύζυγό της ως χρήστη ναρκωτικών και αλκοόλ, και κάτοχο όπλων.

Η αστυνομία αναφέρει ότι ο 32χρονος ανήρτησε το επίμαχο βίντεο στο TikTok και το έστειλε επίσης στο κινητό της 27χρονης, απειλώντας ότι θα το δείξει σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο στάλθηκε και στη μητέρα της, στον δικηγόρο της και στη γραμματέα του.

Ναι σε Panic button

Παρόλο που η 27χρονη αρνήθηκε να μεταφερθεί σε δομή προστασίας, συμφώνησε να της εγκατασταθεί το Panic button για άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου. Επιπλέον, της χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση, ενισχύοντας τα μέτρα προστασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad