Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Συνελήφθη γυναίκα για τον βιασμό 20χρονης της μέσα σε τουαλέτες μαγαζιού

 


Απίστευτη καταγγελία καλούνται τώρα να διερρευνήσουν οι διωκτικές αρχές της περιοχής μας. Κατηγορούμενη μια γυναίκα 35 ετών, η οποία καταγγέλθηκε από άλλη γυναίκα ότι τη βίασε.

Στη σύλληψη μίας 35χρονης Αμερικανίδας προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής (14/07) οι αστυνομικοί, καθώς καταγγέλθηκε από 20χρονη ομοεθνή της για βιασμό.

Συγκεκριμένα, για τον βιασμό μίας 20χρονης συμπατριώτισσάς της κατηγορείται και συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε σε βάρος της μια 35χρονη αλλοδαπή από τις ΗΠΑ. Η σύλληψή της έγινε σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής” χθες, Κυριακή (14/07), το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος τμήματος Ιαλυσού μετά από καταγγελία που είχε προηγηθεί από την 20χρονη κοπέλα.

Την ακολούθησε στις γυναικείες τουαλέτες

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η 20χρονη αλλοδαπή μετέβη ξημερώματα της Κυριακής στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι νωρίτερα διασκέδαζε σε κατάστημα υγεινονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο βρισκόταν και η 35χρονη κατηγορούμενη από τις Η.Π.Α.

Η φερόμενη ως θύμα και η δράστης, διασκέδαζαν με τους συντρόφους τους, σε κατάστημα υγιεινομικού ενδιαφέροντος και όταν η 20χρονη πήγε στη τουαλέτα, η κατηγορούμενη την ακολούθησε, την θώπευσε, την φίλησε στο στήθος και ασέλγησε εις βάρος της, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί αναζήτησαν την 35χρονη, την εντόπισαν και τη συνέλαβαν, ενώ σε βάρος της σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα του βιασμού και παραπέμπεται αρμοδίως.

Η κατηγορούμενη, θα οδηγηθεί, ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad