Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Kαι όμως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε προτομή – Τον έκαναν άγαλμα για να τον τιμήσουν


 

Με μία μεγάλη και λαμπερή γιορτή στο Ζάππειο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Κωνσταντίνος Αργυρός, γιόρτασε τη νέα τεράστια επιτυχία του.

Το άλμπουμ 22 έγινε διαμαντένιο και πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο party στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου χάρη στη σκληρή δουλειά και το πάθος του για τη μουσική.

116 41

Πρόκειται για την υψηλότερη διάκριση, καθώς ένα album χρειάζεται να σημειώσει 10 εκατομμύρια πωλήσεις ώστε να αποσπάσει τον τίτλο του “Diamond”. Ο τελευταίος δίσκος του με τίτλο «22» του χάρισε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα, με 22 τραγούδια. Αυτό που κέντρισε όμως την προσοχή είναι η προτομή που του ετοίμασαν, “τιμώντας” τον για την καλλιτεχνική παρουσία του με ένα δίσκο που μυρίζει Ελλάδα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έζησε χθες μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής του, καθώς αποθεώθηκε στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του. Σε μία λαμπερή βραδιά, με πολλές εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο, χειροκροτήθηκε για τη διαμαντένια διάκριση για το «22».

447732735 18431483911007811 5025136889651059531 n

Το album, που περιλαμβάνει 22 τραγούδια, αριθμό που σπάνια συναντάμε στις μέρες μας, μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views. Αίσθηση προκάλεσε και η προτομή του τραγουδιστή, με την οποία φωτογραφήθηκαν αρκετοί celebrities.

Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην εσωτερική φλόγα και την αγάπη του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη μουσική, που τον κάνουν να δημιουργεί και να σπάει ρεκόρ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μία υπέροχη και δυνατή σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα
Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε δηλώσεις και στις τηλεοπτικές κάμερες, δηλώνοντας φανερά συγκινημένος: «Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ξεκινούσα πέντε χρονών τα πρώτα βήματα στο πιάνο ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να δημιουργήσω οικογένεια, είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή».

argyros nika 2

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αν και δεν πηγαίνω κάθε μέρα στην εκκλησία. Νιώθω την πίστη μέσα μου», πρόσθεσε.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad