Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κύθνο – Με το μαντήλι στα μαλλιά σε ανέμελες πόζες

 


Στην Κύθνο υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk γνωστοποίησε τις μίνι διακοπές με της μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε τον Ιούνιο στην Κύθνο δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την παραλία και τις πρώτες της βουτιές: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια – Δες ΕΔΩ την ανάρτηση.

Σήμερα Τρίτη 3 Ιουνίου η Ζέτα Μακρυπούλια με νέα ανάρτησή της στο instagram μοιράστηκε τις ανέμελες πόζες της από την Κύθνο με το μαντήλι στα μαλλιά της.

«Σήμερα το concept έχει μαντήλι», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

makripoulia zeta 4makripoulia zeta 1makripoulia zeta 5makripoulia zeta 7

Όλη η παραλία κοιτούσε τη γυναικάρα που κολυμπούσε στη θάλασσα μόλις κατάλαβαν ποια ήταν τpελάθnκαν

Με μία εκδρομή στη θάλασσα απολαμβάνει το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μερικές στιγμές από την παραμονή της στην παραλία. Στην ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι επέλεξε να επισκεφτεί την Κύθνο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο, αναπαυόμενη στην άμμο, ενώ σε άλλες ποζάρει όρθια με το μαγιό της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Είναι αυτό που πας να βγεις από τη θάλασσα και λες άντε μια ακόμη βουτιά κι ακόμα μια και πάει λέγοντας… Ειδικά όταν είσαι στα νερά της Κύθνου! Μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα λοιπόν! Καλο μήνα! Καλό καλοκαίρι! Καλές βουτιές! Καλά ταξίδια! Όλα καλά να πάνε!🍉🏊🏻‍♀️☀️».

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad