Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Προς ανατpοπή με την έδρα του τελικού

 


Το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού το Κόνφερενς Λιγκ αναφέρει ο τύπος της Ουγγαρίας, καθώς, αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η «Puskas Arena» είναι μία εναλλακτική επιλογή.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος, δημιούργησε ένα μεγάλο ζήτημα. Αυτό δεν είναι άλλο, από το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ιστορικό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα.

Η μέχρι πρότινος σίγουρη έδρα της «OPAP Arena», βρίσκεται πλέον υπό αμφισβήτηση. Όπως αναφέρει η ουγγρική εφημερίδα ««Nemzeti Sport», στο τραπέζι έχει πέσει η «Puskas Arena», λόγω των οργανωτικών δυσκολιών που προκύπτουν.

Δεδομένα, η μετακίνηση ενός τεράστιου όγκου φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» σε μία κατεξοχήν «κιτρινόμαυρη» αλλά και αστική περιοχή, με παράλληλη παρουσία πολλών χιλιάδων Ιταλών, είναι ένα θέμα.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι σίγουρο, αν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Παράλληλα, η Κυβέρνηση είναι άγνωστο, εάν επιθυμεί να πάρει ένα τέτοιο ρίσκο, παραμονές των Ευροεκλογών (9 Ιουνίου).

Σε κάθε περίπτωση, από τη μία πρέπει να υπάρξουν κάτι παραπάνω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να κυλήσουν όλα κανονικά, ενώ από την άλλη θα αποτελεί ένα μεγάλο «πλήγμα» για την χώρα, αν αποτύχει να διοργανώσει έναν ευρωπαϊκό τελικό σε δικό της έδαφος. Και ασφαλώς, αυτό θα έχει αρνητική επίπτωση σε μελλοντικές υποψηφιότητες για ανάλογα αθλητικά γεγονότα.

Ότι είναι να γίνει πάντως, πρέπει να γίνει σύντομα, διότι η σπουδαία αναμέτρηση πλησιάζει. Μόλις 18 ημέρες απομένουν, για να μάθουμε, αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να διαψεύσει τις στοιχηματικές εταιρίες και να γίνει η πρώτη ομάδα της χώρας (σε επίπεδο ανδρικών ομάδων) που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad