Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Γυναıκοκτονία στο Μενίδι: Συγκίνηση στην κηδεία της 40χρονης

 


Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στη 40χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο από τον εν διαστάσει σύζυγό της, που της είχε στήσει καρτέρι, στο Μενίδι.

Η Ενκελέιντα γύρισε στο χωριό της στην Αλβανία. Οι παιδικοί της φίλοι, οι συγγενείς της, ήταν όλοι εκεί, για να την αποχαιρετήσουν στην κηδεία της.

Η άτυχη γυναίκα γνώρισε τον δολοφόνο της πολύ νωρίς. Παντρεύτηκαν, κι έφυγαν από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της. Το κορίτσι που έζησε ό,τι πιο σκληρό μπορεί να ζήσει ένα παιδί. Είδε τη μητέρα της νεκρή στη μέση του δρόμου από τα χέρια του πατέρα της.

“Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρύζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά”, τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης Ενκελέιντα.

Το μίσος του δράστη είναι τέτοιο που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας.

“Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά”, συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:


Τα νέα “ταξίδεψαν” γρήγορα. Όλοι έμαθαν πως ο πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που με 15 μαχαιριές την δολοφόνησε στη μέση του δρόμου, Οι εικόνες ταξίδεψαν στην Αλβανία.

Τα προβλήματα του ζευγαριού δεν ήταν άγνωστα. Όλοι γνώριζαν τον Γολγοθά που ανέβαινε. Βρισιές, ξυλοδαρμοί κι απειλές. Εκείνη όμως του έδινε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία για να έχουν τα παιδιά δίπλα τους τον πατέρα τους.

Ξάδερφος της 40χρονης ανέφερε: “Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε”.

Κι όμως, όταν είχαν φύγει από τον Αυλώνα, είχαν όνειρα να κάνουν μία καλύτερη ζωή.

Ο δράστης κυνικός και αμετανόητος. Οι φίλοι της, οι συγγενείς της, τα παιδιά Την συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία.. με δεκάδες αναπάντητα “γιατί”.

Ο τελευταίος διάλογος πριν την σκοτώσει

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, τον ρώτησαν αν είπε κάτι στο θύμα του πριν αρχίσει να το χτυπά με το κουζινομάχαιρο. Αρχικά τους ανέφερε ότι είχε κρύψει το μεγάλο μαχαίρι στη ζακέτα του, ενώ ακολούθησε ένα σύντομος τελευταίος διάλογος πριν την σκοτώσει.

Δράστης: Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε πάνω στο σπίτι

40χρονη: Δεν έχουμε καμιά δουλειά να πάμε στο σπίτι

Τότε όπως υποστηρίζει ο δράστης: “Έβγαλα το μαχαίρι και ούτε που θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι. Νομίζω το άφησα εκεί πάνω της”.

Το κουζινομάχαιρο “σφήνωσε”

Απολύτως νηφάλιος όπως είπε στους αστυνομικούς σχεδίασε το έγκλημα και τον τρόπο διάπραξης. Ξύπνησε στις 05:30 το πρωί, της Πέμπτης, πήρε το κουζινομάχαιρο και έστησε την δολοφονική ενέδρα σε σημείο του δρομολογίου της 40χρονης προς τη δουλειά. Όταν την αντίκρισε, μετά από μια μικρή συνομιλία έντασης, επιτέθηκε εναντίον της με ιδιαίτερη δολοφονική μανία. Κατάφερε 15 μαχαιριές στο θύμα, στο λαιμό, το στήθος, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια. Και δεν θα σταματούσε, όπως ομολόγησε κυνικά, αν το μαχαίρι δεν “σφήνωνε” στο κορμί της άτυχης γυναίκας, στην κλείδωση μεταξύ κοιλιακής χώρας και ποδιού.

Απειλούσε και την κόρη του

Είναι αμετανόητος, τη θεωρούσε κτήμα του, και εμφάνιζε το θύμα, όπως κάνουν οι περισσότεροι δολοφόνοι, υπαίτιο των δικών του πράξεων, αναφέρουν οι αστυνομικοί. Ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ότι του έτρωγε τα χρήματα, που εκείνος έβγαζε με κόπο, ήταν οι δικές του αιτιάσεις για το έγκλημά. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι δεν είχε σκοπό να παραδοθεί, αλλά η έξη του για το αλκοόλ και η κατανάλωση μετά το άγριο έγκλημά του, τον οδήγησαν σε λάθη και την σύλληψή του.

Σε όλες τις κακοποιητικές συμπεριφορές, περισσότερες από 50, πέρα από τις τρεις για τις οποίες είχε υποβάλει μήνυση, ήταν αυτόπτες μάρτυρες τα παιδιά τους, τα οποία εύλογα είχαν στραφεί εναντίον του. Απειλούσε και την κόρη του στο παρελθόν στην οποία είχε πει: “Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ π@@@@@@ σαν την μάνα σου. Για αυτό οι αστυνομικοί δεν απέκλειαν την πιθανότητα ο 50χρονος να στρεφόταν και εναντίον των παιδιών του.

9e3edddd2ef5402185e654b06adc7d96

“Δεν ήθελα να την βλέπω με άλλον”

Το διαρκές επιχείρημα του δράστη για το έγκλημά του ήταν πως η πρώην σύζυγός του τον απατούσε και ότι από την πρώτη στιγμή του γάμου τους είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω. Δεν ήθελα να την βλέπω με άλλον. Της είχα πει πως αν την έβλεπα με άλλον θα την σκότωνα”. Συνεχίζοντας τους ισχυρισμούς του είπε: “Μου έτρωγε λεφτά. Δούλευα δύο δουλειές και μου τα έτρωγε όλα. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο μου και να ανεβάζουν φωτογραφίες του στο Facebook”.

Συγγενείς της άτυχης 40χρονης αποκάλυψαν ένα μέρος του εφιάλτη που ζούσε σχεδόν καθημερινά, με τον δράστη να της “βάζει το κεφάλι μέσα στον ασβέστη” για να την τιμωρήσει, ενώ όταν ήταν έγκυος στην κόρη της, της έβαλε “το κεφάλι μέσα στον κουβά με την χλωρίνη”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad