Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Eπιστρέφει Έλληνας παικταράς στην Ελλάδα

 

Μετά τη θητεία του σε Άρη, Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, ο Σωκράτης Διούδης είναι κοντά σε μία επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ.

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Διούδης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και την Πολωνία. Οι εμφανίσεις του στο κουπόνι της Ekstraklasa είναι 14, ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2026.

Όμως αυτό πιθανότατα να ολοκληρωθεί την επόμενη μεταγραφική περίοδο λόγω… Άρη. Η ανανέωση του Χούλιαν Κουέστα έχει «παγώσει» για τα καλά και όσο περνάει ο καιρός, όλο και μειώνονται οι πιθανότητες ο Ισπανός να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» έχουν στοχεύσει τον Έλληνα άσο ως εναλλακτική επιλογή και το σενάριο επιστροφής του 31χρονου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φαντάζει όλο και πιο κοντινό.

Βέβαια, αυτό προϋποθέτει να μην μην επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα ο Κουέστα. Διότι αν εκείνος παραμείνει και την επόμενη σεζόν, δύσκολα ο Διούδης θα έρθει για να είναι δεύτερη επιλογή κάτω από την εστία.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει κάνει ήδη διερευνητικές επαφές με τον παίκτη. Μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου, όπου ο Άρης θα επιχειρήσει να διαψεύσει τα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, το πράγμα θα ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο, τόσο με το μέλλον του Κουέστα, όσο και με την περίπτωση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις, ο Διούδης έχει συμπληρώσει συνολικά 229 συμμετοχές.



ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad