Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Ζάκυνθος: Μητέρα κακоποıоύσε τα ανήλıκα υıοθετημένα παıδıά της

 

Ο 12χρόνος στη Ζάκυνθο ζήτησε βοήθεια από την γειτόνισσα του έχοντας μώλωπες και εκδορές σε όλο το σώμα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 56χρονη γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το «Χαμόγελο του παιδιού» και ανέφερε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που αφορά τον ανήλικο γείτονα της, που είναι μόλις 12 ετών και υιοθετήθηκαν μαζί με την αδελφή του προ 3ετίας από την οικογένεια του γείτονα ο οποίος απεβίωσε προ δεκαημέρου στη Ζάκυνθο.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 12χρονος τρομοκρατημένος, κλαίγοντας και με εμφανείς εκδορές σε σημεία του σώματος του, προσέτρεξε για βοήθεια στην ίδια, όπου ανέφερε, ότι η μητέρα του, σχεδόν σε καθημερινή βάση για όλο το διάστημα συμβίωσης τους, από την αρχή της υιοθεσίας τους, τον χτυπά.

Στο σημείο πήγε ο Διοικητής του Α.Τ. μαζί με άλλους Αστυνομικούς όπου βρέθηκε η θετή μητέρα, με τα ανήλικα παιδιά και οδηγήθηκαν στο οικείο Α.Τ. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ζακύνθου ο οποίος έδωσε παραγγελία για την ανωμοτί μαρτυρική εξέταση των ανηλίκων.

Από τη προανάκριση προέκυψε ότι, η μητέρα άσκησε σωματική βία με τα χέρια, στον 12χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι, στο λαιμό και στον ώμο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες (εκδορές και μώλωπες), ενώ παράλληλα άσκησε με τα χέρια της σωματική βία και στην ανήλικη αδελφη του 12χρονου χτυπώντας την στο κεφάλι.

Κατηγορούμενη η θετή μητερα, συνελήφθη για παράβαση «περί ενδοοικογενειακής βίας», και με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου.

Κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα, τα ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν από αστυνομικούς στο Γ.Ν. Ζακύνθου για να εξετασθούν, ενώ με το πέρας των εξετάσεων παρέμειναν νοσηλευόμενα στην παιδιατρική κλινική.

Με εντολή κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου διατάχθηκε η ασφαλής φύλαξη τους εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος από αστυνομικούς υπάλληλους.

Η 49χρονη που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της ζητούσε χρήματα αντί στεφάνων στην κηδεία του άντρα της

Σόκαρε το πανελλήνιο η αποκάλυψη ότι μια 49χρονη γυναίκα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της επί τρία χρόνια στην Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου 6/4 υπήρξε ενημέρωση τηλεφωνικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο αστυνομικό τμήμα της Ζακύνθου που ανέφερε ότι υπήρξε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία από την 49χρονη Γ.Μ. στα ανήλικα παιδιά της ηλικίας 12 και 9 ετών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 12χρονος όντας τρομοκρατημένος και έχοντας εκδορές σε σημεία του σώματος του ζήτησε βοήθεια από την γειτόνισσα αναφέροντας της ότι σε καθημερινή βάση η 49χρονη μητέρα του τον βαράει.

Μετά την ενημέρωση της Αστυνομίας ο Εισαγγελέας Ζακύνθου έδωσε παραγγελία για εξέταση των ανηλίκων παιδιών όπου και προέκυψε ότι η 49χρονη μητέρα τους άσκησε σωματική βία με τα χέρια στο κεφάλι, τον λαιμό και στον ώμο με αποτέλεσμα να έχουν τα ανήλικα παιδιά σωματικές βλάβες.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε ότι η μητέρα τους από το 2020, ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία σε βάρος των ανωτέρω.

Ζάκυνθος: Ζητούσε χρήματα αντί στεφάνων στην κηδεία του άντρα της

Η οικογένεια τις προηγούμενες ημέρες είχε βιώσει μια ακόμη τραγωδία καθώς ο 49χρονος πατέρας και σύζυγος της 49χρονης γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα η μητέρα των δυο ανήλικων παιδιών την ημέρα της κηδείας του άντρα της ζητούσε λεφτά αντί για στεφάνια.

eikona viber 2024 04 07 18 56 50 129

«Σας παρακαλώ όποιος θέλει αντί για στεφάνι να αφήσει κάτι για τα παιδιά μου» αναφέρει στην ανάρτηση της.

Πηγή: tilestwra.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad