Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Δάκρυσε και η Παναγία: Θρήνος σήμερα στην κηδεία της 28χρονης Κυριακής

 

Το νήμα της ζωής της κόπηκε ενώ ζητούσε βοήθεια έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.

Η 28χρονη Κυριακή, το κορίτσι από τους Αγίους Αναργύρους θα μπει στην λίστα των γυναικών που δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο από κάποιον που την θεωρούσε κτήμα του αλλά και γιατί ενώ ζήτησε βοήθεια από τις αρχές εκείνες δεν ανταποκρίθηκαν.

Η 28χρονη Κυριακή κηδεύεται αυτή την ώρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου με τους δικούς της ανθρώπους να αναρωτιούνται γιατί τους συνέβη αυτό, με τα κλάματα και τον θρήνο να ακούγονται ακόμα και έξω από την εκκλησία.

Είναι ντυμένη νύφη όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φοράει λευκό στεφάνι στα μαλλιά. Στην θέα του λευκού φέρετρου όλοι λύγισαν.

Δείτε το βίντεο:

Τα τελευταία λόγια που άκουσε το νεαρό αυτό κορίτσι ήταν απαξιωτικά. Την ώρα που δεχόταν τις μαχαιριές από τον 39χρονο δολοφόνο της πονούσε και ένιωθε απελπιστικά μόνη της. Η 28χρονη Κυριακή άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της πρωταπριλιάς έξω από ένα αστυνομικό τμήμα όπου είχε προστρέξει για να ζητήσει βοήθεια.

Δείτε το βίντεο:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:06

Και όλα αυτά έχουν καταγραφεί και κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ότι το κορίτσι αυτό έφυγε λόγω της εγκληματικής αμέλειας που επέδειξαν εκείνοι που θα έπρεπε να την είχαν προστατεύσει.

khdeia kyriaki1

kideia kopela2kideia kopela1kideia kopela5

Αυτή είναι η εικόνα σήμερα έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε η νέα γυναικοκτονία:

agioi anarguroi tmima4agioi anarguroi tmima2agioi anarguroi tmima6agioi anarguroi tmima3agioi anarguroi tmima1


Η νέα γυναικοκτονία έχει παγώσει το πανελλήνιο, προκαλώντας και πολλά ερωτήματα σχετικά με τη στάση των αστυνομικών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταγγελία της. Οργή έχει προκαλέσει η φράση «το περιπολικό δεν είναι ταξί» από τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, όπου κάλεσε η άτυχη κοπέλα για να ζητήσει βοήθεια και να μεταφερθεί με ασφάλεια στο σπίτι της, φοβούμενη το χειρότερο. Αυτό που ήρθε δηλαδή την ώρα της επικοινωνίας της με το 100.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την 28χρονη μαζί με τον φίλο της να στέκονται στο πεζοδρόμιο μπροστά από το τμήμα Αγίων Αναργύρων. Σημειώνεται ότι η κάμερα που κατέγραψε το περιστατικό δεν είναι του ΑΤ, καθώς τη στιγμή της επίθεσης αυτή δεν κατέγραφε.

Είναι πλέον η στιγμή που ο δολοφόνος της 28χρονης την καταδιώκει. Τρέχει για να σωθεί. Ο σκοπός, μπροστά στον οποίο γίνονται όλα, δεν κάνει το παραμικρό.

Η 28χρονη κοπέλα το τελευταίο διάστημα ζούσε στους Αγίους Αναργύρους, προσπαθώντας να ξεφύγει από την κακοποιητική της σχέση. Όπως αποκάλυψε η θεία της, είχε χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό

«Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και είχε χάσει και ένα μωρό από το ξύλο, από τον βιασμό, τους βιασμούς, τα χτυπήματα, πού να μιλήσουμε στην Αστυνομία, πού;».

Ο πατέρας της 28χρονης είπε: «Τώρα μου λένε πώς να την ντύσω, τι παπούτσια να βάλει, τι φόρεμα, 28 ετών ήταν η Κουλίτσα και με ρωτάνε τώρα “Θες να τη ντύσουμε νυφούλα; Θες να κάνουμε αυτό, εκείνο;”. Τσακωνόντουσαν, τον μάζευε πίσω. Μου λένε πολλοί να κυνηγήσω την Αστυνομία, τι να κυνηγήσω την Αστυνομία; Σίγουρα όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης, δεν έπρεπε καν να την αφήσουν να βγει από το κτίριο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad