Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Είναι πολύ μεγάλος και περίεργος» λέει «κουνελάκι» του Playboy

 Λεονάρντο Ντι Κάπριο: «Είναι πολύ μεγάλος και περίεργος» λέει «κουνελάκι» του Playboy

«Ήταν οκ, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ» 

«Τιτανικός» για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν οι δηλώσεις ενός 22χρονου μοντέλου, καθώς ο γόης του Χόλιγουντ χαρακτηρίστηκε ως «γέρος και περίεργος».

Η 22χρονη Hieke Konings, «κουνελάκι» του Playboy σε συνέντευξή της μίλησε για την συνάντησή της με τον Ντι Κάπριο: «Βρεθήκαμε σε ένα πριβέ νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες στο οποίο κανείς μπαίνει μόνο με πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται φορώντας κουκούλα και μαύρο καπέλο και είχαμε επαφή με τα μάτια». Σύμφωνα με την 22χρονη, ο μάνατζερ του ηθοποιού την πλησίασε και της είπε «ο Λίο θέλει να σου μιλήσει». Αφού πλησίασε τον Ντι Κάπριο το μοντέλο υποστήριξε ότι αντάλλαξαν ένα σύντομο φιλί το οποίο χαρακτήρισε μέτριο: «Ήταν οκ, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ».

 
 

 

Στη συνέχεια ο Ντι Κάπριο, σύμφωνα με την 22χρονη, την κάλεσε στο σπίτι του, όμως η Hieke Konings αρνήθηκε. «Αντέδρασε σοκαρισμένος. Προφανώς δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά για να φύγω μαζί του, εκείνος ήταν ευγενικός. Πάντως, μετά από μένα στράφηκε σε ένα άλλο κορίτσι και έφυγε μαζί της».

Το… καλύτερο η 22χρονη το κράτησε για το τέλος της συνέντευξής, καθώς μίλησε για τις εμπειρίες φίλων της που πέρασαν το βράδυ τους με τον Ντι Κάπριο, αποκαλύπτοντας όλες τις παραξενιές του ηθοποιού κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης: «μια από αυτές, μου είπε, ότι του αρέσει να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης επειδή δεν ήθελε να την ακούει. Μια άλλη, μου είπε, ότι έφτασε μέχρι του σημείου να της βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι».

«Όχι, για μένα ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι πολύ περίεργος και πολύ μεγάλος σε ηλικία» κατέληξε το 22χρονο κουνελάκι.


Πηγη: neolaia.gr 



Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad