Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Ορφέας Αυγουστίδης για Μαρία Τζομπανάκη: «Η μαμά μου με λέει ξıνó»

 


Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου ο Ορφέας Αυγουστίδης και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τον τέταρτο κύκλο της σειράς “Σασμός”, αλλά και για τη σχέση του με τους γονείς του.



Όσα είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης

«Έχουν έρθει στο θέατρο και με έχουν μπερδέψει με τον Νιάρρο. Από ότι ξέρω ο Σασμός δεν θα πάει και τέταρτη σεζόν. Ξέρω ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί κλείνουν για άλλες δουλειές. Οι δουλειές έχουν από μόνες τους ημερομηνία λήξης. Μερικές φορές είναι και συνήθεια αυτό και λες “λίγο έμεινε, ας το κάνω”. Οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω άλλη σύνδεση, έναν λόγο που πηγαίνω με χαρά. Μου έχει τύχει με δουλειές να μην βλέπω πότε τελειώνει η κάθε δουλειά. Το During όταν τελείωσε, εγώ δεν είχα φτάσει στο τέλος της ακόμα. Ήθελα να έχει κι άλλο μέσα μου. Ένα μέρος του κοινού θέλει ακόμα να το δει. Τέλη Σεπτέμβρη θα πάω μια μικρή περιοδεία και κάποια στιγμή για περιορισμένες παραστάσεις θα το κάνω», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.




Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad