Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κλείστηκε στο ασανσέρ – «Δεν ξαναμπαίνω για τον επόμενο χρόνο»

 


Στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της κλείστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Τρίτης (19/3). Η influencer και επιχειρηματίας έκανε γνωστή την περιπέτεια που πέρασε μέσα από βιντεάκια που ανέβασε στο Instagram προφίλ της.

Όπως φαίνεται και από τα stories που ανέβασε η inflencer, βρισκόταν με μία φίλη της στο σπίτι της όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ της πολυκατοικίας, στο οποίο και κλείστηκε ενώ ήταν μόνη της.

00:03
00:15

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ευτυχώς διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το περιστατικό και με την βοήθεια της φίλης της, κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε, η influencer αναφέρει: «Να ξέρεις ότι παθαίνεις κρίση πανικού, εγώ δεν έχω κλειστοφοβία. Αν μείνει όμως εδώ μέσα και νιώσεις ότι δεν σε ακούει κανείς και κλείσει και το φως… Τελείωσες!».


00:00
00:15

«2 ώρες αργότερα θες να πεις. Δύο φορές κλείστηκα σε 1 εβδομάδα, δεν ξαναμπαίνω ασανσέρ για τον επόμενο χρόνο», γράφει σε ένα από αυτά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:13

Τα βίντεο τράβηξε και ανέβασε στο Instagram η φίλη της και τα αναδημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad