Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Αύξηση βίας: Μαθητές στο Μπρίστολ διδάσκονται πώς να αντιμετωπίζουν τραύματα από μαχαίρι

 Αύξηση βίας: Μαθητές στο Μπρίστολ διδάσκονται πώς να αντιμετωπίζουν τραύματα από μαχαίρι

Τα απανωτά περιστατικά βίας με μαχαίρι στην πόλη οδήγησαν τις αρχές στην απόφαση να διδάξουν μαθητές πώς να αντιμετωπίζουν τέτοια τραύματα

Μετά τα απανωτά περιστατικά επιθέσεων με μαχαίρι και τη γενικότερη αύξηση της βίας, μαθητές στο Μπρίστολ της Βρετανίας διδάσκονται πώς να αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους τραύματα.

Οι μαθητές διδάσκονται πώς να αντιμετωπίζουν την αύξηση της βίας, μετά το κύμα επιθέσεων με μαχαίρι στην πόλη. Η είδηση δεν έρχεται από την εμπόλεμη ζώη στη Γάζα ή την Ουκρανία, αλλά από την πόλη του Μπρίστολ, στην Αγγλία.

Στα σχολεία του Μπρίστολ, μάλιστα, όπως αναφέρι το δίκτυο SkyNews, προσφέρθηκαν και ειδικά κιτ, που περιέχουν είδη πρώτης ανάγκης, ό,τι χρειάζεται για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες σε κάποιον που έχει χτυπηθεί με μαχαίρι. Στα ειδικά κιτ που προσφέρθηκαν από τα σχολεία, περιέχονται επιθέματα, επίδεσμοι και άλλα υλικά, ώστε οι μαθητές πρωτίστως να μπορούν να σταματήσουν τυχόν ακατάσχετη αιμορραγία από το τραύμα. 

Η δράση αυτή έρχεται λίγο διάστημα μετά τη θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι κατά δύο εφήβων στο Μπρίστολ - το τελευταίο περιστατικό σε μια μακρά σειρά αντίστοιχων εκδηλώσεων βίας. Η εκπαίδευση των μαθητών γίνεται από την ακτιβίστρια Leanne Reynolds που ήδη πραγματοποιεί τέτοιες ενημερώσεις από το 2021, μετά τον θάνατο από μαχαίρι της 18χρονης Dontae Davis σε διαμάχη μεταξύ αντίπαλων συμμοριών στα ανατολικά της πόλης.«Υπάρχει μια απότομη αύξηση στη σοβαρή βία. Είμαι γονιός και φοβάμαι, οπότε προσπαθώ να φέρω αυτά τα κιτ σε σχολεία και άλλους οργανισμούς στο Μπρίστολ και στα νοτιοδυτικά. Θα μπορούσαν ενδεχομένως να σώσουν μια ζωή προτού φτάσει το ασθενοφόρο για να αναλάβει δράση», δηλώνει η ίδια. «Είναι τρελό που στα 15 μας μαθαίνουμε πώς να θεραπεύουμε τραύματα από μαχαίρι και πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα πράγματα», δήλωσε μία 15χρονη μαθήτρια στο SkyNews.

Πηγή: lifo.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad