Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

«Αυτοκτονία» για την Εθνική και αποκλεισμός από την Ιταλία

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν μπροστά με δύο γκολ, δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε αλλά η Ιταλία με επική ανατροπή, νίκησε με 11-10 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο.


Κρίμα και άδικο για την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Τo αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε μέσα από τα χέρια του, το εισιτήριο για τους «4» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο, καθώς ηττήθηκε από την Ιταλία με 11-10 αν και είχε αέρα δύο τερμάτων(10-8) δυόμισι λεπτά πριν το τέλος.

Η Εθνική ξεκίνησε ιδανικά τον προημιτελικό, καθώς μετά το άνοιγμα του σκορ από την Ιταλία, έκανε ένα σερί τεσσάρων τερμάτων με Γεννηδουνιά, Γκιουβέτση, Παπαναστασίου και Φουντούλη.

Η Ελλάδα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης μέχρι το 4-2. Σε εκείνο το σημείο ο Αργυρόπουλος αποβλήθηκε για βιαιοπραγία, η «γαλανόλευκη» έπαιξε με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά και οι Ιταλοί εκμεταλλεύθηκαν απόλυτα τον παίκτη παραπάνω και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 6-5.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Ιταλοί πέρασαν μπροστά με 7-5 αλλά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε με Νικολαϊδη και Βλαχόπουλο, ο οποίος έφερε ξανά το ματς σε ισορροπία, πετυχαίνοντας το 8-8.

Όλα θα κρίνονταν στη τελευταία περίοδο. Η Ελλάδα σε ένα κρίσιμο σημείο πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Γεννηδουνιά, ο οποίος με δεύτερο σερί γκολ έβαλε μπροστά την χώρα μας με 10-8 δύομισι λεπτά πριν το φινάλε.

H Iταλία, όμως, έβγαλε αντίδραση και έφερε γρήγορα το ματς στο 10-10, με τα τελευταία δευτερόλεπτα να έχουν χαρακτήρα θρίλερ. Μάλιστα 48” πριν το τέλος πήρε προβάδισμα στο σκορ, ο Παπαναστασίου αστόχησε στη τελευταία επίθεση και με 11-10 η «σκουάντρα ατζούρα» πήρε την πρόκριση για τους «4» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 5-6, 8-8, 10-11.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad