Τα οφέλη του για την υγεία είναι πολλαπλά χάρη στα καλά του λιπαρά και τις φυτικές του ίνες, ενώ τα τελευταία χρόνια μπαίνει όλο και πιο συχνά στην κουζίνα μας.
Εκτός, όμως, από το να το αλείφουμε στο ψωμί μας ή να το συνδυάζουμε με φρούτα, μπορούμε αν το βάλουμε στο ντρέσινγκ μας. Δείτε πώς!
Υλικά
¼ του φλιτζανιού κρεμώδες φιστικοβούτυρο
2 κ.σ. ξίδι ρυζιού
2 κ.σ. φρέσκο χυμό ενός lime
3 κ.σ. από κάποιο φυτικό έλαιο
1 κ.σ. σάλτσα σόγιας με χαμηλό νάτριο και χωρίς γλουτένη αν χρειάζεται
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 μικρό κομμάτι φρέσκο τζίντζερ καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλάτι
¼ κ.γ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά ή νιφάδες κόκκινη πιπεριάς
2 κ.σ. φρέσκα φύλλα κόλιανδρου
Πηγή: naftemporiki.gr
Δημοσίευση σχολίου
0 Σχόλια