Type Here to Get Search Results !

Bottom Ad

Η πιο εύκολη κις λορέν που έχετε φτιάξει ποτέ

 Η πιο εύκολη κις λορέν που έχετε φτιάξει ποτέ

Ένα κομμάτι δεν είναι ποτέ αρκετό!


Υλικά

  • 125 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο νόστιμο τυρί
  • 1/3 φλ. τσαγιού λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 4 αυγά
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώστε ένα πυρέξ.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μεσαίο μπολ, ανακατέψτε και απλώστε ομοιόμορφα στη βάση του πυρέξ.
Βήμα 3
Χτυπήστε τα αυγά και το γάλα και περιχύστε το μείγμα της κις.
Βήμα 4
Μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε.
Πηγή: Newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

Below Post Ad

Bottom Ad